Ester pez

ACTRIU, DIRECTORA ESCÈNICA

FORMADORA EN TEATRE, CABARET, DANSA-TEATRE I MOVIMENT CREATIU

Em dedico a les Arts Escèniques des de fa gairebé 20 anys. Em vaig formar com a actriu a Barcelona amb el mestre Fernando Griffell, amb el qual vaig descobrir la grandesa de fer teatre i entregar-se a aquesta art. Durant els meus anys de formació a la seva escola La Casona, ja desapareguda, vaig viure en primera persona el meravellós procés d’aprenentatge i creixement que suposa el teatre, quan t’hi dediques amb passió, creativitat i humilitat. Aquests són els valors amb què sempre m’he dedicat al Teatre, tant com a actriu com a l’hora de donar classes.

Crec tant (perquè ho he experimentat) en les bondats de fer i aprendre Teatre, que desitjo compartir la meva experiència i la meva visió artística amb altres persones. D’aquí neix la meva faceta com a formadora. M’agrada acompanyar altres en aquest camí, tant per donar-los eines per dedicar-se a la interpretació, com perquè incorporin altres competències i perquè es diverteixin, socialitzin, coneguin altres persones i tornin a jugar. Perquè el teatre és un joc: el joc de ser altres.

Una meravellosa forma de Teatre és el Cabaret, un gènere que he treballat molt en els darrers anys, tant en la formació com en la direcció artística. D’aquest camí va néixer la Companyia Cabaret de Nadie, al capdavant de la qual he dirigit diversos espectacles estrenats amb èxit a Barcelona en els darrers anys.

Per estar sempre al dia i créixer com a artista i formadora, després de la meva formació en Art Dramàtic amb Fernando Griffell, m’he seguit formant de manera continuada en Arts Escèniques: Cabaret, amb Mayi Chambeau (Argentina); Dansa Lliure i Creativa, amb Núria Banal (Catalunya); Mètode Laban, amb Maria Joao Sobrinho (Portugal);  Dansa Butoh, amb Ariel Procajlo (Argentina); Entrenament escènic, amb Isabel Úbeda Puccini (Odin Teatret, Dinamarca); Treball corporal per a l’actor, amb Maricarmen Arnó (Argentina); Keep Moving, amb Mercedes Boronat (Catalunya); Moviment Creatiu, amb Olga Tragant (Catalunya); Veu, amb Marta González Anadón (Catalunya); Cant, amb Sonia Varadiova (Rússia) ... I segueixo...

Un dels espais fixes on dono classes és el Centre de Formació Artística Marabal, de Barcelona (Poble-sec), del qual sóc sòcia fundadora.

Et convido a fer un passeig per aquesta web, per conèixer-me una mica millor, descobrir alguns dels espectacles teatrals i de Cabaret que he realitzat, i saber quins cursos i classes estic donant...

M’acompanyes?

Ester_RougeOK.jpg